Wedding

First Dance

Openingsdans


Ga je trouwen en het woord openingsdans bezorgt je stress? Kies alvast je liedje en begin tijdig met danslessen.

Bij First Dance krijg je een openinsdans op maat. Je leert op het juiste ritme dansen en vanaf de eerste keer dat we elkaar zien proberen we ook enkele bewegingen uit. Op deze manier kan ik aftoetsen wat jullie dansvoorkennis is alsook wat je graag zou dansen.

Vind je de bewegingen leuk dan gaan we daar mee verder. Zit er iets tussen wat je minder ligt dan vervangen we dat door andere bewegingen. Gaandeweg bouwen we samen aan een danschoreografie op jullie liedje.


Wanneer starten met de danslessen? Tijdig is de boodschap, liefst 6 maanden voor de trouwdatum. Zo is er voldoende tijd om onze agenda's naast elkaar te leggen voor een afspraak, om jullie openingsdans in te oefenen en onvoorziene omstandigheden voor te zijn. Lees je dit en is je trouwdatum korter dan 6 maanden, neem gewoon contact op. Het record van lastminute lesgeven staat op 3 weken voor de trouwdatum. Ik raad niemand aan om dit in een challenge om te zetten en straffer te doen, eerder is dit een uitnodiging om er tijdig aan te beginnen. Remember stressvrij is de boodschap, zowel in het aanleren als het uitvoeren de avond zelf.


Hoeveel lessen heb je nodig? Dit is afhankelijk van de verhouding dansvoorkennis en wat jullie willen bereiken van choreografie. Hoeveel jullie tussen de lessen door zelf inoefenen en hoe snel jullie tevreden zijn over het eindresultaat. Gemiddeld mag je rekenen op 4 tot 6 lessen. Bij First Dance wordt er niet gewerkt met lessenpakketten. Je start met 1 les en gaandeweg bouwen we verder aan de choreografie. Op deze manier kan je elk moment stoppen of nog een les bijboeken naargelang jullie wensen.


De locatie kan zijn:

- bij mij thuis: Paalstraat 282 te Schoten

- online krijg je live les


Prijs is €75 per koppel voor een dansles van 60 min    

Klanten content

What we wanted

" Aline understood exactly what we wanted, and what our capabilities were from, the first day we visited her...and the end-result was a first dance we will never forget for the rest of our lives! All those class sessions passed by like a breeze, and were so fun, that they never felt like homework! We highly recommend everyone to add the extra touch Aline can give you to your wedding day."

Saad & Sandi

Resultaat was prachtig

“We vonden het super leuk om onze openingsdans bij jou te leren. We zijn helemaal geen dansers, maar het resultaat (ook samen met onze dochters) was prachtig. Nogmaals een dikke merci.”

Jan, Greet, Marie en LouiseHeel geduldig

“Een echte aanrader! Wij hadden nog nooit dansles gevolgd en wisten dus niet goed wat we moesten verwachten. We twijfelden of het wel iets voor ons was en of we het wel zouden kunnen. Bij Aline voelde we ons meteen op ons gemak. Ze heeft ons alles aangeleerd via Facetime wat praktisch was, want zo konden we oefenen terwijl onze kindjes boven sliepen. Ze heeft alle pasjes stap voor stap aangeleerd en onze dans rustig opgebouwd. Aline was steeds heel geduldig. Ze legt alles heel duidelijk uit. We hebben ervan genoten om samen te oefenen en zijn heel tevreden met het eindresultaat. Bedankt Aline! ”

Rilke & Kristof